Top service menu

  • Autentisk vin til ærlige priser
  • Fri fragt v. køb for 995 kr.
  • Levering indenfor 3-5 arbejdsdage

Ny hjemmeside og ny webshop

Vin 20182018 byder på en kæmpe nyhed for vores lille vinfirma Lorentsens Vinforsyning. Vi åbner nemlig en ny, flot webshop i eget navn direkte her på siden.

Siden 2014 har vi solgt vi vores vin online under brandet “Vinhit”. Nu lukker vi dog Vinhit, så der kun er én side, hvor vi tilbyder alle vores vine, vinrejser og så videre.

Vi håber I kan lide den nye side og sig endelig til, hvis I støder på noget, som ikke fungerer optimalt.

Nyt fra Lorentsens Vinforsyning i 2018

​I en verden hvor supermarkedskæderne og diverse vinkæder vedbliver med at sende uinteressante og meget ens smagende vine på markedet, er vi stolte af at kunne præsentere vores sortiment. Her er masser af kvalitetsvine importeret direkte fra udvalgte producenter over hele verden.

Det er lykkedes os at få en del nye vine fra Italien som f.eks. Avanzi fra Garda, Agr. Nottola fra Montepulciano og Madonna Nera fra Brunello området. Særligt vil vi fremhæve nyheden Domaine Jacques Tissot fra Jura. Det er helt specielle og meget spændende vine, der er ukendt for de fleste danskere. Alle vil snart kunne købes her på siden.

Generelt er Europa præget af et par små årgange, som har været medvirkende til at priserne er steget, ligesom de generelle klimaændringer fortsat er en stor udfordring for de mange producenter. Kvalitetsmæssigt har de europæiske vinbønder taget kampen op mod de oversøiske. Kvaliteten er generelt blevet strammet op, og der er i dag ingen, der kan køre på frihjul.

Vi mærker også en stigende interesse for europæiske vine, det er mest vinene fra Tyskland, Østrig og ikke mindst Bordeaux og Bourgogne, der igen vækker forbrugernes interesse. Der er en ny meget kræsen generation af forbrugere på vej, det er forbrugere, der ønsker at vide om fødevarerne er bæredygtigt produceret og om forholdene på vingården er i orden miljø- og arbejdsmæssigt. Det er også en ting vi lægger mærke til under vores besøg ved den enkelte producent.

Vores vinklub kører nu på syvende år med stigende antal medlemmer. Det er en stor og spændende opgave for os, hele tiden at finde spændende vine hertil, men vi bliver også godt hjulpet igennem vores store netværk i vin verdenen. Vinrejserne er en stor fornøjelse for os at arrangere, vi har her mulighed for sammen med vores gæster at glædes over den flotte modtagelse, vi får ved at vores leverandør, uanset hvor i verden vi kommer frem.

Vi glæder os til at dele gode vinoplevelser med jer i 2018 – både i butikken og online! 🙂

Venlig hilsen

Mogens og Per Lorentsen

Comments are closed.

Kortlogoer 

Lorentsens Vinforsyning ApS · CVR: 28891288 · Erik Menveds vej 20, 8400 Ebeltoft · +45 86343772 · [email protected] ·     Kontrolrapport fra Foedevarestyrelsen