Top service menu

  • Autentisk vin til ærlige priser
  • Fri fragt v. køb for 995 kr.
  • Levering indenfor 3-5 arbejdsdage

Vinrejse: Bordeaux 2020

Flot vue ned over Saint-Emilion i Bordeaux med vinmarker hele vejen rundt om den smukke middelalderby.

Vi gentager successen og tager igen til Bordeaux – et af verdens mest kendte og spændende vinområder.

Program

Lørdag d. 6. juni: Vi starter opsamlingen i Ebeltoft kl. 05.00, og samler op ned igennem Jylland. Vi kører via Bremen over Ruhr ind i Belgien og indlogerer os for natten. Middag og overnatning incl., drikkevarer excl.

Søndag d. 7. juni: Vi kører ind i Frankrig og passerer Paris på vores vej til Bordeaux, hvor vi forventer at værre fremme søndag eftermiddag. Her indlogerer vi os på Quality Hotel Bordeaux Centre, hvor vi skal bo alle dagene. Hotellet er beliggende på gågaden midt i byen med et stort udvalg af restauranter tæt på.

Mandag d. 8. juni: Efter morgenmaden kører vi ud i Medoc-området ad Chateaux ruten frem til Château Bellevue de Tayac i Margaux. Her får vi en rundvisning i de moderne faciliteter og naturligvis en smagning. Vi fortsætter til Domaines Fabre i Cissac, hvor ejeren Vincent Fabre byder os velkommen. Vi får en rundvisning på vinslottet samt en let frokost med vin. Vi slutter dagen af på det berømte 4. Cru Classé vinslot Château Beychevelle i Saint-Julien. Vi får en rundvisning på det smukke, nyrestaurerede vinslot samt smagning. Vi begiver os tilbage til hotellet.

Tirsdag d. 9. juni: Vi starter dagen med at køre ud i vinområdet Pessac-Leognan, der støder helt op til Bordeaux by. Vi besøger vinslottet Château Larrivet Haut Brion, der er smukt beliggende i det let kuperede landskab. Vi smager på deres hvide og røde vine og nyder de smukke omgivelser. Vi fortsætter til Sauternes og Barsac, hvor vi besøger 2. Cru Classé slottet Château Broustet. Her får vi fortalt om det lille magiske under, der gør at man netop her i området har forudsætningerne for at lave nogle af verdens mest spændende søde vine. Vi begiver os tilbage imod hotellet efter endnu en spændende dag.

Onsdag d. 10. juni: Vi kører over Gironde-floden, og kører imod den Unesco bevaringsværdige by Saint Emilion. Her skal vi midt i den skønne by besøge Chateau Franc Patarabet, der ligger indeklemt i de smalle gader midt på et lille torv. Vi smager deres flotte vine, og ser den meget lille kælder. Vi tager nogle timer fri til at se den smukke by, og måske ikke mindst smage nogle af vinene fra området. Om eftermiddagen går vi den korte distance til Château Beausejour Becot (Premier Grand Cru Classe B). Vi ser deres smukke kælder, der er hugget ind i klippen under byen, og mon ikke vi også smager på vinene. Tilbage til Bordeaux i højt humør.

Torsdag d. 11. juni: Vi starter ud og kører til det lille legendariske vinområde Pomerol. Vi besøger Clos du Clocher vingården, smager på vinene og nyder udsigten. Vi kører videre til Château Courlat i Lussac Saint-Emilion hvor vi smager de fyldige merlot baserede vine fra Jean Baptiste Bourotte. Vi fortsætter til Les Artigues, hvor vi skal besøge familien Trocard. Familien har haft til huse her siden 1620 og ejer i dag vinmarker i de fleste af Bordeaux’ vinområder. Efter en rundtur får vi en let buffet og smager deres vine. Retur til hotellet.

Fredag d. 12. juni: Vi kører efter morgenmad nordpå igen forbi Paris og gør stop i Chouilly i Champagne, hvor vi besøger vores champagnehus Michel Genet, for at smage på de liflige dråber. Vi fortsætter op imod vores overnatningshotel. Middag og overnatning incl. drikkevarer excl.

Lørdag d. 13. juni: Efter morgenmad fortsætter vi op igennem Tyskland og starter med at sætte af op igennem Jylland. Vi forventer at være fremme i Ebeltoft midt på aftenen.

Priser og praktisk information om vinrejsen

Pris pr. person i dobbeltværelse 8495,- Enkeltværelse tillæg kr. 2000,-
Ønsker man selv at flyve er prisen kr. 6495,- ekstra. Her mødes vi på hotellet om søndagen.

Depositum på kr. 3000,- betales ved tilmelding. Restbeløbet betales senest d. 1.3.2020.

Inkluderet i turens pris:

  • Bustur frem og tilbage.
  • Udflugter iflg. program.
  • Fem overnatninger i delt dobbeltværelse med bad og toilet incl. morgenmad (turistskat er inkluderet).

Praktisk:

Vi tager forbehold for ændringer i programmet. Der tages ligeledes forbehold for ændringer i prisen, som følge af ændringer i skatter of afgifter. Ved manglende tilslutning kan rejsen senest d. 1.3. aflyses og det indbetalte depositum returneres. Ønsker man selv at flyve har vi intet med den del af rejsen at gøre.

Rejsen er handicapegnet, dog kan der enkelte steder være problemer med at komme med i kældrene.

Teknisk rejsearrangør er Clausens Busser, som er medlem af rejsegarantifonden (og som vi har arrangeret rejser sammen med mange gange før med stor succes).

Tilmelding:

Til Lorentsens Vinforsyning – se vores kontaktoplysninger.

Afbestilling:

Ved afbestilling inden d. 1.3.2020 er depositum tabt. Ved afbestilling herefter er hele rejsens pris tabt. Det anbefales, at man er dækket af rejse/afbestillings forsikring.

Kortlogoer 

Lorentsens Vinforsyning ApS · CVR: 28891288 · Erik Menveds vej 20, 8400 Ebeltoft · +45 86343772 · [email protected] ·     Kontrolrapport fra Foedevarestyrelsen

Alderskrav