Top service menu

  • Autentisk vin til ærlige priser
  • Fri fragt v. køb for 995 kr.
  • Levering indenfor 3-5 arbejdsdage

Vinrejse – Vinhøstrejse til Frankrig og Tyskland 2023

Tidspunkt: d. 6. – 13. oktober 2023

En dejlig rundrejse i smukke naturomgivelser i vinlandene Tyskland og Frankrig. Rejs med vinimportøren og besøg de smukke vingårde. En rejse igennem legendariske vinområder, hvor både smagsløg, øjne og ører vil blive stimuleret.

Program for vinrejsen

Fredag d. 6. oktober: Afgang fra vinbutikken i Ebeltoft kl. 6.00. Vi kører mod den tyske grænse og samler deltagere op undervejs. Vi fortsætter mod Hamborg og Hannover. Middag og overnatning på hyggeligt hotel ved Kassel. Excl. drikkevarer.

Lørdag d. 7. oktober: Afgang kl. 8.00. Syd for Frankfurt drejer vi fra motorvejen og kører ind i vinområdet Rheinhessen til Mölsheim, hvor vi skal besøge Weingut Rebenhof. Her spiser vi frokost og smager nogle af de mange forskellige tyske vine de producerer. Herfra videre til Ribeauville i Alsace, hvor vi sidst på eftermiddagen indlogerer os på Hotel de la Tour midt i den flotte by.

Søndag d. 8. oktober: Afgang kl. 9.00. Vi kører ad ”Route de Vin” ned igennem de små idylliske vinbyer til den lille vinbonde André Scherer i Husseren-les-Chateaux. Her smager vi nogle af de dejlige Alsace vine og egnsretter. Senere er der mulighed for en gåtur op til de tre borgruiner og herfra nyde den imponerende udsigt over området. På hjemturen besøger vi den lille vinby Riquewihr, der både er kendt for sine dejlige vine og charmerende gamle bymiljø.

Mandag d. 9. oktober: Vi starter turen sydpå kl. 8.00 forbi Mülhouse, Belfort og Besancon frem imod vinområdet Jura. Vi besøger vingården Jacques Tissot i Arbois og smager på deres spændende vine, og får lidt let frokost med lokale specialiteter Efter smagningen  kører vi  imod Beaune til Hotel Grand Saint Jean midt i den gamle bydel  hvor vi skal overnatte 3 dage. 

Tirsdag d. 10. oktober: Vi starter kl. 9.00 fra hotellet og kører til vingården Veuve Moroni i en af verdens mest kendte hvidvinskommuner Puligny-Montrachet, hvor vi smager på nogle af verdens mest berømte hvidvine – og også deres rødvine. Vi kører tilbage til Beaune, hvor vi skal til vinsmagning og smage lidt af de lokale specialiteter hos vinbonden Cauvard. 

Onsdag d. 11. oktober: I dag kører vi kl. 9.00 nordpå mod Cotes du Nuits hvor vi først besøger Domaine Ravaut i Ladoix. Efter frokost på stengærdet ved Chambertin går turen tilbage til Beaune. Resten af dagen fri til shopping, et besøg på Hospice de Beaune eller måske en kir på det smukke torv i Beaune.

Torsdag d. 12. oktober: Vi starter kl. 7.30 og kører nordpå, sejler over Rhinen til det verdenskendte hvidvinsområde Rheingau ved Rhinen, hvor vi besøger Weingut Wurm i Lorch. Vi smager de dejlige riesling vine og nyder udsigten fra vingården ud over Rhinen. Efter besøget kører vi de 2 km til Hotel Zwei Mohren i Assmannhausen, hvor vi får en dejlig middag før vi går til ro. Excl. drikkevarer.

Fredag d. 13. oktober: Kl. 8.00 kører vi nordpå mod Danmark, hvor vi påregner at passere grænsen midt på eftermiddagen.

Praktiske oplysninger

  • Pris pr. person kr. 7.995,-. Tillæg for enkeltværelse kr. 1.500.
  • Depositum kr. 2.000,- pr. person betales ved tilmelding. Restbeløbet forfalder d. 1.7.2023.
  • Inklusiv i rejsens pris: Transport til rejsemålet, hotelophold i dobb. Værelse med bad toilet og morgenmad, udflugter, vinsmagning med fortæring hvis nævnt samt rejseleder under hele turen. Forbehold for ændringer i programmet, samt uforudsete prisstigninger.
  • Bus: Moderne bus med dansk chauffør, toilet samt mulighed for at købe forfriskninger. Rejsen er egnet for bevægelseshæmmede.
  • Afbestilling: Ved afbestilling inden d. 1. september 2023 er depositum tabt. Ved afbestilling herefter er hele rejsens pris tabt.
  • Arrangør: Teknisk arrangør og medlem af rejsegarantifonden er Clausens Busser.

Tilmelding

​Tilmelding sker ved at kontakte Lorentsens Vinforsyning pr. telefon 86 34 37 72 eller via e-mail på [email protected]

Clos Vougeot i Bourgogne
Billede fra Clos Vougeot i Bourgogne.

Kortlogoer 

Lorentsens Vinforsyning ApS · CVR: 28891288 · Erik Menveds vej 20, 8400 Ebeltoft · +45 86343772 · [email protected] ·     Kontrolrapport fra Foedevarestyrelsen

Alderskrav