Webshop​

​Besøg www.vinhit.dk

hvor vi sælger vores vin online.

Katalog​

Download vores katalog her.

​Se vores restliste her.

VINHØSTREJSE TIL TYSKLAND og FRANKRIG

d. 6 – 13 Oktober 2017

En dejlig rundrejse i smukke naturomgivelser i vinlandene Tyskland og Frankrig. Rejs med vinimportøren og besøg de smukke vingårde. En rejse hvor både smagsløg, øjne og ører vil blive stimuleret.

Fredag 6 oktober: Afgang fra vinbutikken i Ebeltoft kl. 06,00. Vi kører mod den tyske grænse, og samler deltagere op undervejs. Vi fortsætter mod Hamborg og Hannover. Middag og overnatning på hyggeligt hotel ved Kassel. Excl. drikkevarer.

Lørdag 7 oktober: Afgang kl. 08,00. Syd for Frankfurt drejer vi fra motorvejen og kører ind i vinområdet Rheinhessen til Mölsheim, hvor vi skal besøge Weingut Rebenhof. Her spiser vi frokost og smager nogle af de mange forskellige tyske vine de producerer. Herfra videre til Ribeauville i Alsace hvor vi sidst på eftermiddagen indlogerer os på Hotel de la Tour (tlf: 389737273) midt i den flotte by.

Søndag 8 oktober: Afgang kl. 09,15. Vi kører ad ”Route de Vin” ned igennem de små idylliske vinbyer til den lille vinbonde Andre Scherer i Husseren-les-Chateaux. Her smager vi nogle af de dejlige Alsace vine og egnsretter. Senere er der mulighed for en gåtur op til de tre borgruiner og herfra nyde den imponerende udsigt over området. På hjemturen besøger vi den lille vinby Riquewihr, der både er kendt for sine dejlige vine og charmerende gamle bymiljø.

Mandag 9 oktober: Vi starter turen sydpå kl. 08,00 forbi Mülhouse, Belfort og Besancon frem imod Bourgogne. Omkring middag ankommer vi til Beaune hvor vi skal til vinsmagning og smage lidt af de lokale specialiteter hos vinbonden Cauvard. Efter smagningen kører vi den korte tur til Hotel Grand Saint Jean midt i den gamle bydel (tlf. 380241222) hvor vi skal overnatte 3 dage.

Tirsdag 10 oktober: Vi starter kl. 09,00 og kører den korte tur til udkanten af Beaune hvor vi skal besøge vinproducenten og vinkøbmanden Goichot.. Her hos Goichot ser vi hele produktionen af Bourgognevine lige fra, produktion, lagring og aftapning. Efter en frokost i det grønne besøger vi Moroni i Puligny-Montrachet hvor vi smager på nogle af verdens mest berømte hvidvine. Hjemkomst til hotellet ca. kl. 16,00.

Onsdag 11 oktober: I dag kører vi nordpå til Cotes du Nuits hvor vi først besøger Ch. De la Tour ved Clos Vougeot. Efter frokost på stengærdet ved Chambertin går turen videre til Comte Senard i Aloxe Corton. Resten af dagen fri til shopping, et besøg på Hospice de Beaune eller måske en kir på det smukke torv i Beaune.

Torsdag 12 oktober: Vi starter kl. 07,30 og kører nordpå til det verdenskendte hvidvinsområde Rheingau ved Rhinen hvor vi besøger Karl Ottes i Lorch, vi smager de dejlige riesling vine, og nyder udsigten fra vingården ud over Rhinen. Efter besøget kører vi de 2 km til Hotel Zwei Mohren i Assmannhausen hvor vi får en dejlig middag før vi går til ro. Excl. drikkevarer.

Fredag: 13 oktober: Kl. 08,00 kører vi nordpå mod Danmark hvor vi påregner at passere grænsen midt på eftermiddagen.

Pris pr. person kr. 6795,- / tillæg for enkeltværelse kr. 1200,00.

Depositum kr. 2000,- pr. person betales ved tilmelding. Restbeløbet forfalder 1.7.2017.

Inklusiv i rejsens pris: Transport til rejsemålet, hotelophold i dobb. Værelse med bad toilet og morgenmad, udflugter, vinsmagning med fortæring hvis nævnt samt rejseleder under hele turen. Forbehold for ændringer i programmet.

Bus: Moderne bus med dansk chauffør, toilet samt mulighed for at købe forfriskninger.

Afbestilling: Ved afbestilling inden 1 september er depositum tabt. Ved afbestilling herefter er hele rejsens pris tabt.Tilmelding: Lorentsens Vinforsyning Ebeltoft tlf: 86 34 37 72 - post@lorentsens-vin.dk. Teknisk arrangør: Clausens Busser Aps tlf: 74 75 72 15

Følg os på Facebook:

Lor​entsens Vin Forsyning

Erik Menveds Vej 20
8400 Ebeltoft

​Tlf.: 86 34 37 72

Mail: post@lorentsens-vin.dk

CVR: 28891288